Welcome to Dive Valley

Ocean Management Systems

Ocean Management Systems bestaat inmiddels alweer veertien jaar en is één van de eerste bedrijven welke zichzelf heeft gespecialiseerd op het vlak van technisch duiken. Met hun eigen ontwikkelde concept voor het modulair opbouwen van de duikset, hebben zij zichzelf toegelegd op het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardig duikmateriaal, dat voldoet aan de strengste eisen. Voordat producten worden opgenomen in het assortiment worden ze grondig getest en gedurende elke fase van het productie proces getoetst aan het kwaliteitsysteem van OMS. 

OMS heeft als belangrijkste doel: ‘’Het veiliger en comfortabeler maken van technisch duiken door het bieden van alleen de beste duikmaterialen” 

OMS is een producent met een concept, waarbij over alle producten die ze in hun assortiment hebben, goed is nagedacht in relatie tot de veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. Laatstgenoemde blijkt bijvoorbeel uit het feit dat alle onderdelen van harnas en bladdersystemen los te verkrijgen zijn.

Inmiddels heeft ook de sportduiker OMS ontdekt. Daarbij is gebleken, dat niet alleen technische duikers kiezen voor dit wereldbekende merk, maar ook steeds meer en meer sportduikers de kwaliteit van OMS waarderen. 

Mocht u geïnteresseerd zijn om dealer te worden, neemt u dan contact met ons op!

Voor meer informatie over de producten en het merk verwijzen wij u naar de onderstaande pdf catalogus of zie www.omsdive.com

Onze nieuwsbrief ontvangen?
DIve Valley © 2023 all rights reserved | Realisatie ISZO Visueel